Va informam ca in momentul plasarii unei comenzi ne furnizati informatii precum: numele si prenumele, adresa, e-mail, detalii de facturare, numar de telefon. Aceste date cu caracter personal vor fi prelucrate in deplina concordanta cu Regulamentul UE 679/2016 – GDPR. Pentru mai multe informatii va rog sa cititi “Politica de confidentialitate – GDPR” din subsolul paginii magazinului. Deasemenea va informam ca acest site foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta de navigare. Daca folositi website-ul nostru, sunteti de acord cu salvarea de cookie-uri in calculatorul / dispozitivul dumneavoastra. Pentru mai multe detalii cititi “Politica de cookies” din subsolul paginii magazinului.

CONTACT

www.bebearicel.ro
0770568235
info@bebearicel.ro

 

 

 


TERMENI SI CONDITII COMERCIALE
Termeni si condiţii comerciale

 

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizari Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a magazinului on line www.bebearicel.ro .

The use of magazinului , incluzand the access, navigarea si cumpararea produkte, constitutes un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in sigpigul bessenis document cu toate effekteti si consecintele ce decurg din aestja.

Administratorul site-ului www.bebearicel.ro isi rezerva derect de a modifica continutul estiù acord, fara notificarea previotua a personones care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a servielles, pentru a le putea consulta in orice moment.

Condition of delivery

The minimum command per site is 100 RON.

Toate preturile de pe site contin TVA.

In maximum 24 de ore de la semperazione comenzii on-line veti fi contactat telefonica sau pe e-mail, pentru confirmarea comenzii.

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului inainte de al cumpara.

Produsele se livreaza in limita stocului disponible. Daca stocul la certain produse din comanda justi sa epuizat, clientului i se va proposo un alt produs asemanator si se va continua procesarea comenzei, cu acordul clientului.

Colorile fotografiilor products pot sa differe in functio de setarile monitorului dvs.

Daca doriti certaine specificii pueti sa le mentionati la finalizarea comenzii.

In cazul unui colet livrat si neridit se pot lua sistemaitte decisions:

- solicitarea platii in avans a fumelor colete

- solicitarea platii tutoror verschienelor aferente livrarii anteriore

- refusezul de a mai livra colete catre persona respective

Conditions of return

Returnarea of ​​the products se face pe sperzioneala clientului , using the same tip de transport cu care sa efectuat expedierea.

Returul se face numai dupa notificarea in scris pe mail si estabiliera detaliilor pentru procesul de returnare a coletului.

Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate (in ambalare original cu toate accesorile si documentele care l-au insotit, fara urme de utilizare, spalare, mudarrire, etc).

Nu se returneaza the products facute la comanda, la dovera expresa a clientului, la atelierele sau suppositorii cu care colaboram.

Nu se returneaza the personalized products in mod clar (lumanari, troussuri, articole vestimentare, personalized products prin broderie, pictura sau alte metode).

Produsele thematice (Craciun, Paste, Halloween, serbari scolare) sunt in general produse realiseta la comanda si se pot returna cu minim 14 zile inaintea eventituului respective, respectand regulile de retur enumerate mai sus.

Now I receive a full return with a refund , the contravaloarea of ​​the products fiind achitata prin mandat postal sau prin virament bankar.

Societatea va inapoia contravaloarea produkte in cel mult 30 de zile de la data primirii coletului returnat, dupa verificera starii produkte.

In cazul in care producl a fost achizitionat intr-o persida in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca producl va fi returnat, se va retine din valuea acestuia costul de expediere suportat initial de catre firma noastra.

According to  OG no. 34/2014 , the consumer has the right to notify the customer in writing of the cancellation of the purchase, the penalty shall be imposed, within 14 days of the first date of the product. Singurele kosto care pot cadea in sarcina consumatorului sunt segurisele directe de returnare a produkte.

"Sunt excepte de la dérect de retragere previsi la art. 9-15 în ceea ce în în ceea ce în în în în în afara spațiilor commerciali în în în în să în în sâți în comăriți commerciali în ceea ce în ceea ce în ceea ce în în ceă în ceă în între în afara spațiilor comerciali în între între în în ceea ce în ceea ce în ceă în ceă în între în afara spațiilor comerciali. prêtre expres al consumatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat conununtă de și va pierde ductă la retragere după executarea de cănă profesionist; care profesionistul nu le poate controla şi care pot avea loc pe próduse de retragere ; e) supply de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protection a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator; f) the provision of produse care sunt, după livre, according to the nature of these, inseparabil meszecate cu alte elemente;"

Continutul site-ului si rights de proprietate intellectuala

Continutul aestiu site nu poate fi utilizati, reprodus, distribuit, transmiss, expos, in alte goals decat cele legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in previot un consimtamant scris al titularilor driqui de proprietate constitue o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de sheleku de acord sa nu afectati si interferati in urun fel cu elemente de securitate ale site-ului, cu elemente care previn sau restrictioneaza utilizatura, copyrea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Dreptul consumers de denuntare unilaterala a contractului

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului inainte de al cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si bebearicel (bebearicel.ro) sunt reglementate oficial de  OG nr. 34/2014 , privind protectia la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Administratorul magazinului online face pusherio permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa sometimes acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produme modificado de catre productor fara preaviz sau viciate de erori de operare). Attention: the photos are informative and informative, so the accessories are included in the package standard.

Fraud

In scopul accesarii si utilizarii verma sectiuni ale website-ului poate fi necesara creatia unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitaa pentru toate si oricare dintre activitaile realisatae pari contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta va sfatuim sa asurigati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. www.bebearicel.ro nu este responsable pentru daunele care va sunt causate sau care sunt causate tertilor de orice fel, prin utilizata neautorizata a contului.

Drept applied

By using the site-ului www.bebearicel.ro utilizatorul se declara de acord auspure ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizarii si administratorii magazinului sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia . In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai resolvarea açomin pe cale amiabila, iar daca resolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformita cu legile romane in vigoare.

Availability of the service

Administratorul www.bebearicel.ro isi rezerva derect de a modifica structura si interfata oricaei pagini sau subpagini a site-ului  www.bebearicel.ro in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand derect de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate services puse la dispozitia publicului via estiù website fara vreo notificare previativa individuala sau generala.

If you have any questions related to these terms of use, please do not contact us via the dedicated contact form or email address at hainuteshop@yahoo.com.

Policy of confidentiality regarding personal data processing

We consider the protection of the right to the protection of data with personal character as a fundamental commitment of Masimo Dali, therefore he dedicates toate resources and efforts necessary for the processing of your data in full concordance with Regulation (UE) 2016/679 (legea nr.190/2018)  ( "Regulamentul general privind produktije datat" or  "GDPR") , precum și cu orice altore legislație aplicabilă pe territorio Romania. Intrucât unul dintre principile essentiale ale aestiu legal frame îl representată transparența, am preparati aceast document prin care dorim să informăm despre modul în care colectăm, utilizăm, transferăm și protejăm datale dvs cu caracter personal uhăn când interactiți cu noi în liga cu produită si services noastre, inclusiv prin site-ul nostru web sau prin appliquesele disponibile pe telefonon mobile.

I do not reserve the right to update and modify periodically this Policy of Confidence, pentru a reflect orice modificazione ale modulii în care prestrusrăm datele důwne cu caracter personal sau orice modificazione ale prádicelor legale. În cazul quêi austei de modificazione, vom occala pe website-ul nostru versión modificată a Politicii de Confidențialitate, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul cajrei Politici de Confidencialitate.

Cine suntem și cum ne poţet contacta

Bebearicel.ro este denominazione comercială al SC MASIMO DALI SRL., persona juridică de naționalitate română, having its registered office in București, Șoseaua Pantelimon, nr. 285A sector 2, cu tumbre de ordine în Registrul Comerțului J40/13732/22.11.2012, cod unic de registrar fiscală 30936709 (în continuare “ Bebearicel ” sau “ noi “). În sensul legislatiei cu gîte la protección data, we are  the operator when we process your data with a personal character.

Intrucât suntem always deschiși să atrați your opinion, precum și să vâ suporizăm orice informazione suplimentare de care aiţi putea avea priduo cu gază la processinga dată dvs, vă arareătăm să contactați responsabilul Masimo Dali cu protection dată la adresa de e-mail bebearicelshop@gmail. com sau prin poștă sau curier la address Șoseaua Pantelimon nr. 285A – cu mentiunea:  în attretà Responsabilului Masimo Dali cu protezione data .

Ce categori de date cu caracter personal prestrullăm

In general, we collect your data cu caracter personal direct de la dwênà, so you have the control over the type of information you do not care about. Cu title de exemplu, prim información de la dvs. Suche: when you place an order, do not provide information such as: product dorit, numele si prenumele, adresa de livre, details de facturare, metoda platje, number de telephone.

We also collect and process further certain information about your behavior during your visit to our website and use your smartphone in order to personalize your online experience and adapt your profile. Vă inibuim să aflați mai multe detalii în acest sens prin consultarea secțiiunei privitoare la gacopele pretrușării de mai jos.

Nu colectăm și nu pretrusăm în alt mod date sensibile, incluse de Regulamentul general privind protectioni data în cateri speciale de date cu caracter personal. De šelke, nu dorim să colectăm sau să pretrusrăm date ale minorilor care nu au fulchit varsta de 18 ani.

Care sunt gapolele și temeiurile pretrusării data dvs.

1.Pentru prestare serviči Masimo Dali în beneficiul dvs.

Aces scop general poate include, după caz, the following:

a) Crearea si administrativa contului în vâdem platformei;

b) Prelucrarea comenzilor, inclusiv preluarea, validarea, expedierea și facturarea açomin;

c) Solutionarea anulăreir sau a problems de orice natură referitoare la o comandă, la beauenule sau serviziones achillesate;

d) Return area of ​​the products conform prevedirilor legale;

e) Rambursarea contravalorii products conform prevederilor legale;

Prelucrarea of ​​data ie. pentru acete gapoles este în cele mai multe casele necessari pentru seleçrea si executarea unui contract entre Masimo Dali si dvs. De sekke, certain prässurări subsumate acestor goals sunt impuse de legislația aplicabilă, inclusivția fiscală și contabilă.

2. To improve our services

Ne dorim în permanêță să we offer cea mai bună învisi de comprătore online. For this, we can collect and use certain information in connection with your behavior. de Cumpărăror, vă putem invita să completați questionnairere de satisfacție subsequent finalizăriție unei comenzi sau putem săpără, direct sau cu autără unor partneri, studii și părțiță de piġa. Not întemei Aceste Activitați petesul nostra legitim de and desfoușura Activitați comerciale, Având întoteauna Grijo Ca drepturile și libertațile dvs. fundamental să nu fie affectate.

3. Pentru marketing

Vrem să vă tînem la curent cu gămăți la cele mai bune oferte pentru produtto/serviciile care vă interesezăza. În acest sens, vă putem sende orice tip de mesaj (cum ar fi: e-mail/SMS/telefonic/mobile push/webpush/etc.) continand informati generale si tematice, informati cu gămătă la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ati achizitionat, informatii cu gîte la oferte sau promotiontii, informatii referitoare la produse adugacate in sectiunea “Cont/Cosul meu” sau sectiunea “Cont/Favorite” sau ati aratat interes sa le achizitionati, precum si alte comunicari commerciali cum ar fi ceertcari de piata si sondade de opinie, si potem occhira personalizate recommendations pe site-ul web si în appliqué smartphone. Pentru a vă pune la disponibilidad informazione de interes pentru dvs. de cumpărător (de ex. the products visualize / add to wishlist / acquire) pentru a vă crea un profil. I do not guarantee always that these rights are enforced with respect to the rights and liberties of the dvs. și că decisionle luate în baza açomen nu au efecte legale asupra dvs. și nu vă apfeite similar într-o mără significant.

În cele mai multe casiles, ne întemeiem comunicariale de marketing pe consimțămantul dvs. beforehand. Vă păutăt răzgândi și retrage consimțămantul în orice moment, prin:

– Modificarea setareil din contul de client în sección “Subscriptions mele”

– Accesarea link-ului de dezabonare ophislat în vadare mesajelor pe care le primiți de la noi

– Contactarea hainuteshop.ro using details de contact description mai sus

In certain situations, ne putem baza activitiole de marketing pe interesul nostru legitim de a ne promova și dezpulza atituritazione comercială. În orice situation în care folosim information cu gâteau la dvs. pentru un interes legitim al nostru, avem tête și luăm toate mereres necesares pentru ca sistemas și libertățile dvs. fundamental să nu fie affectate. Cu toate acestae, ne păutăt solicita oricând, prin mijsile descrise mai sus, să oprim produktiona data dvs. cu caracter personal în scop de marketing, urmând să dăm curs cererii dvs.

The defense of intereselor noastre legitime

Pot exista sistuti în care vom folosi sau transmite information pentru a ne protegia the rights and activity comercială. These pot include:

– Măsuri de protection a site-ului web si a users platformei bebearicel faiat de atacuri cibernetice:

– Măsuri de preveniere și detectare a tentativelor de fraudare, inclusiv transmiterea unor informationi cănți auturiții publice competente;

– Măsuri de gestionare a diverselor altor risquete.

Temeiul general al acestor tipuri de pretrusări este interesul nostru legitim de a ne apăra atitrica comercială, fiind omănătă câ ne esturizim că toate measures pe care le luăm garantează un equilibriu entre interesele noastere și sărături și libertățile dvs. fundamentals.

De sekke, în în în în în în în în în, în întemeiem în în în în în în în în î în în în în în în î în în în în în în în î n î î î n î î î î î î î î î î î î î î î î î î î î î î ë

Cât timp păstrăm datele dvs. cu caracter personal

Ca règle generale, vom stoca datele dvs. cu caracter personal cát timp ameit un cont în plattforma hainuteshop. Poţăt să ne solicitați oricând filħrea veļiţea information sau įpļirea contului și vom da curs acestor soģecteri, sub reserva păstrarii įpluļi informations inclusiv ulterior įpļiļirii contului, în în înţuile în care legislația aplicabilă sau interesele noastre legitime o impun.

To whom do I transmit the data i.e. cu caracter personal

După caz, putem transmite sau oferi acces la certaine date cu caracter personal ale dvs. seçinélor categorie de recipienta:

– sociétélor din gadèm aceluiași grup de société ca MASIMO DALI;

– partner MASIMO DALI;

– suppliers of courier services;

– providers of payment/bancare services;

– altor société cu care putem dezpulza programe comune de ofertare pe pijaa a bunurilor si servizione noastre.

În cazul în care ne revine o obligație legală sau dăciă este necesar pentru a ne apăra un interes legitimate, putem de seħle divulca certaine date cu caracter personal unor autoriție publice.

I do not guarantee that the access la datele dvs. de cănă terții persoane juridice de drept privat se realizeaza în conformite cu prevererile legale privind protection dată si confidentialțialitatea informationilor.

În ce trèse transferăm datele dvs. cu caracter personal

În prezent, stocăm si pretrusăm datele dvs. with personal character on the territory of României. Vom lua avija medire pentru a ne asuriga că orice transfer internacional de date cu caracter personal este gestionat cu attention cu scopul de a vă protegia durigi si interesele. Transferurile cănță sănături de servicii și alte parti trțe vor fi alwaya protecte prin accumuncimente contractuale și, după caz, prin alte garanții, cum ar fi clause contractuale standard emise de Comisia Europeană sau schemele de certificare, precum Scutul de confidențialitate pentru protection dată cu caracter personal transferate din the inside of the UE to Statele Unite but Americii.

Cum protejăm securitatea data dvs. cu caracter personal

Ne angajăm să să săriştişem securitatea data cu caracter personal prin implementa unor mără tehnică şi organizarice adequate, conform standardelor industriei.

Data transmission i.e. cu caracter personal se face algoritimi de criptare de ultimă generatione si le stocam pe servere securizate, asigurând at the same time redundanța data.

În ciuda mèrelor luate pentru a proteja datele dvs. cu caracter personal, vă atragem atenţia că transmiterea informànciolor prin Internet, în general, sau prin via altor reţele publice, nu este complet sigură, existând risco ca datele să fie vête si uutilizze de cănă terțe parti neautorizate. Nu putem fi responsabilite pentru suche de vulnerabilitații ale unor sisteme care nu sunt sub control nostru.

What rights do you have?

Regulamentul general privind protection datate vă recogniso o serie de rigutori în liga cu datele dvs. cu caracter personal. You can request the access la datele dvs., corectarea oricăror greșeli din fajlele noastre și/sau vă poetăt opune la processinga date dvs. cu caracter personal. Also, you can exercita derect de a vă sláge autóritei de verveira competente sau de a vă adresa justiției. După caz, you can beneficia și de réchtat de a requesta filzirea datto dvs. cu caracter personal, the right to restrict the processing of data dvs. and the right to data portability. Pentru a vă putea exercita the rights, ne pătăți contacta utilizada detalile de contact exposue mai sus. Please note the following aspects if you wish to exercise these rights:

Identitate: Luăm în serios confidențialitatea tutoror registreslor care contenă date cu caracter personal. Din acest motive, va rugam sa ne transmiteti cererile dvs. cu gămăți la asiți de registrații între adresa de e-mail aferenta contului hainuteshop. In caz contrar, ne rezeptem derect de a vă verifica identitatea prin solicitarea de informatii suplimentare care au ca scop confirmarea identitatii dvs.

Duration of answer: I do not propose to respond to any request valid in the term of a maximum of one month, except for the case that this thing is particularly complicated, if you have made more requests, I will respond in the term of a maximum of two months . I will let you know if you need more than one month. S-ar putea să vă Úftorăm dăciu păţătă să ne spuţite exact ce și să primiți sau ce anume vă săpărează. Acest lucru ne va ajuta să acționăm mai repede si sa scurtam tempul de raspuns la solicitarea dvs.

Drepturile terțelor parti: Nu trebuie să respectăm o cerere în cazul în care ar afecta în mod negativ the rights si libertățile altor persoane vizate.

Accesul: Ne putei cere să confirmăm dăciu vă pretrusăm datele cu caracter personal. Va putem pune la dispono o copie a acestor date.Vă putem oferi alte information despre datele dvs. cu caracter personal, cum ar fi datele pe care le avem, la ce le folosim, cui i le divulgăm, dăciu le transferăm în estrangei și cum le protejăm, cât timp le păstrăm, ce rightso avemte, cum păutăt face o slăgere, de unde am obtet datele dvs., în mesura în care informazione nu v-au fost deja furnizate prin être în informare.

Rectificarea: Ne poţet cere să rectificăm sau să completem datele dvs cu caracter personal inexacte sau incomplete. Este posibil să encernăm să verificăm exactitatea dată prendre de rectificarea açomin.

Ștergerea datati: Poţăt să ne solicitați oricând filzirea vemment information sau privilerea contului și vom da curs acestor soquesteri, sub reserva păstrării vemment information inclusiv ulterior privilerii contului, în în în în care legislația aplicabilă sau interesele noastre legitimate o impun.

Restricționarea protrusării dată: Ne păţăt cere să restrționăm protrușăți cu caracter personal, dar numai în cazul în care:

- acuratețea lor este contestată (a se vedea section de rectificare), pentru a ne permite să verificăm acuratețea açomin;

- processinga este ilegală, dar nu desigi ca datele să fie șterse;

- acestae nu mai sunt necesarias pentru gacopele pentru care au fost colectate, dar dvs amaite nepajo de ele pentru a constata, a exercita sau a apera un drept în instanță;

- v-ați exercitat dérectat de a vă opune, iar verificera dăfia nostrae dregită prevaleăză este în svolvare.

Putem continua să folosim datele dvs. cu caracter personal în urma unei soquesteri de restriccionare, în cazul în care:

- avem consimțămăntul dvs.;

- pentru a constata, exercita sau asigura prăfărea unui drept în instanăță;

- pentru a protegia the rights of MASIMO DALI sau ale altei persoane fisici sau juridice.

Portability of data: Ne poţet cere să vă supplyirăm datele cu caracter personal într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat, sau poțit solicita ca acesta să fie “portat” direct cănă un alt operator de date, dar în each case only if:

- prábátkua se bazaza pe consimțămantul dvs. sau pe executarea sau executarea unui contract cu dvs;

- processing the face by automated means.

Opoziţia: Vă poţet opune în orice moment, din motive legate de estitută particulară în care vă aflați, prestrușării datat dvs. cu caracter personal în în în în î î î î î î î î î î î î î î î î î î î î î î î î î î î î î î î î î î î î î î î î î î î î î î î î î î ï ช ใต้สต้ต้สสสสสสสสสสต้า fundamentale prevaleazià faat de acest interes.

Also, you can opune oricând pracrusării data dvs. în scop de marketing direct (inclusiv creativa de profiluri), fără a invoca erunuk motiv, caz în care vom cetsama în cel mai scurt timp posibil être être produtto.

Luarea de decision automatique: Pout cere să nu faimen objectie unei decision bazate exclusiv pe produzione automatia, dar numai tuh când decision respectiveă:

- produce efecte juridice cu gîte la dvs.;

- it affects you în alt mod similiar și într-o mără significant.

Aces drept nu se applié în cazul în care încare la care sa săbău în urma luării automate a în careilor:

- ne este necesa pentru a încheia sau a derula un contract cu dvs.;

- este autorizată prin lege și în în ďţă garantții adequate pentru în sănături şi libertățile dvs.;

- is based on consimțămantul dvs. explicitly.

You have the right to file a claim with the Authority for Supervision of Data Processing. cu caracter personal. În România, the contact dates of the Autorităitatea de vervezione pentru protección dată sunt suivantes:

Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, B-dul G-ral Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, postal code 010336, București, Romania, telephone: +40.318.059.211 or +40.318.059.212, e-mail: anspdcp@dataprotection.ro

Fără a vă afecta dvrêt dvs de a contacta în orice moment Autorititatea de supervigilante, vă pămără să no contactăți în previot, și vă promitem că vom depuen toate possibilițile necessarie pentru a resolva orice probleme pe cale amiabila.

NzdjMmM5MT